Sakrifica financiare në rrugë të Zotit - Fjalimi i së xhumasë 08-11-2019

Tags

2019-11-08  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i së xhumasë 04.01.2019: Sakrifica financiare dhe arka e Vakf-e-Xhedidit
1:00:55
Fjalimi I Së Xhumasë 04.01.2019: Sakrifica Financi
Alislam Khutba Archive
Dy sahabë të devotshëm të Pejgamberit a.s. - - Fjalimi i së xhumasë 16-08-2019
48:37
Dy Sahabë Të Devotshëm Të Pejgamberit A.S. - - Fja
Alislam Khutba Archive
Xhamia e re në Strasburg dhe përgjegjësitë tona - Fjalimi i së xhumasë 11-10-2019
49:22
Xhamia E Re Në Strasburg Dhe Përgjegjësitë Tona -
Alislam Khutba Archive
Përmendja e dy prej shokëve të Profetit a.s. - Fjalimi i së xhumasë 30-08-2019
52:09
Përmendja E Dy Prej Shokëve Të Profetit A.S. - Fja
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 11.01.2019: Jeta e sahabëve të Bedrit
58:00
Fjalimi I Së Xhumasë 11.01.2019: Jeta E Sahabëve T
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 30 July 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
1:00:59
Friday Sermon 30 July 2021 (Urdu): Men Of Excellen
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 23 July 2021 (English): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
54:08
Friday Sermon 23 July 2021 (English): Men Of Excel
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 23 July 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
54:09
Friday Sermon 23 July 2021 (Urdu): Men Of Excellen
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 16 July 2021 (English): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
57:00
Friday Sermon 16 July 2021 (English): Men Of Excel
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 16 July 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
57:01
Friday Sermon 16 July 2021 (Urdu): Men Of Excellen
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 9 July 2021 (English): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
57:18
Friday Sermon 9 July 2021 (English): Men Of Excell
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 9 July 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
57:19
Friday Sermon 9 July 2021 (Urdu): Men Of Excellenc
Alislam Khutba Archive
Sermon du vendredi 02-07-2021: Oumar Bin Al-Khattab, noble calife de l’Islam
58:00
Sermon Du Vendredi 02-07-2021: Oumar Bin Al-Khatta
Alislam Khutba Archive
Sindhi Translation: Friday Sermon 2 July 2021
58:00
Sindhi Translation: Friday Sermon 2 July 2021
Alislam Khutba Archive
Indonesian Translation: Friday Sermon 2 July 2021
58:00
Indonesian Translation: Friday Sermon 2 July 2021
Alislam Khutba Archive