Fjalimi i së xhumasë 08-12-2017: Kërkoni pëlqimin e Allahut

Tags

2017-12-08  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i së xhumasë 05-05-2017: Kërkoni pëlqimin e Zotit!
56:09
Fjalimi I Së Xhumasë 05-05-2017: Kërkoni Pëlqimin
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 12-05-2017: Kërkojini ndihmë Allahut përmes durimit dhe lutjes!
53:08
Fjalimi I Së Xhumasë 12-05-2017: Kërkojini Ndihmë
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 10-08-2018: Përshtypje rreth Xhelsa Salanës së Anglisë, 2018
1:00:09
Fjalimi I Së Xhumasë 10-08-2018: Përshtypje Rreth
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 08-09-2017: Thirrni drejt Zotit me urtësi dhe këshillë të mirë
51:53
Fjalimi I Së Xhumasë 08-09-2017: Thirrni Drejt Zot
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 11-08-2017: Besnikëria ndaj Kushteve të Bejtit
48:01
Fjalimi I Së Xhumasë 11-08-2017: Besnikëria Ndaj K
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 14 May 2021 (Urdu): Ahmadiyyat: The Healing of Enmity
24:03
Friday Sermon 14 May 2021 (Urdu): Ahmadiyyat: The
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 7 May 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
1:01:00
Friday Sermon 7 May 2021 (Urdu): Men Of Excellence
Alislam Khutba Archive
Sindhi Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Sindhi Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
Sermon du vendredi 30-04-2021
58:56
Sermon Du Vendredi 30-04-2021
Alislam Khutba Archive
Malayalam Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Malayalam Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
Indonesian Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Indonesian Translation: Friday Sermon 30 April 202
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 30 April 2021 (English): Fortify Prayers and Repentance with Durood
58:56
Friday Sermon 30 April 2021 (English): Fortify Pra
Alislam Khutba Archive
Tamil Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Tamil Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Swahili Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصره الله تعالى - في30/04/2021م
58:56
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصر
Alislam Khutba Archive