Fjalimi i xhumas 06-01-2017: Arka "Uakf-e-Xhedid" 2017

Tags

2017-01-06  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i xhumas 08-01-2016: Sakrifica financiare dhe Uakf-e-Xhedidi
1:03:54
Fjalimi I Xhumas 08-01-2016: Sakrifica Financiare
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 13-01-2017: Përvetësoni standardin e lartë të moralit dhe të dëlirësisë islame
54:41
Fjalimi I Xhumas 13-01-2017: Përvetësoni Standardi
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 20-01-2017: Vlerat e namazit me xhemat
52:12
Fjalimi I Xhumas 20-01-2017: Vlerat E Namazit Me X
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 27-01-2017: Rregullat e namazit
54:13
Fjalimi I Xhumas 27-01-2017: Rregullat E Namazit
Alislam Khutba Archive
Sermão de Sexta Feira: 06-01-2017 (Português): Waqf-e-Jadid 2017
1:03:36
Sermão De Sexta Feira: 06-01-2017 (Português): Waq
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 14 May 2021 (Urdu): Ahmadiyyat: The Healing of Enmity
24:03
Friday Sermon 14 May 2021 (Urdu): Ahmadiyyat: The
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 7 May 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
1:01:00
Friday Sermon 7 May 2021 (Urdu): Men Of Excellence
Alislam Khutba Archive
Sindhi Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Sindhi Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
Sermon du vendredi 30-04-2021
58:56
Sermon Du Vendredi 30-04-2021
Alislam Khutba Archive
Malayalam Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Malayalam Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
Indonesian Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Indonesian Translation: Friday Sermon 30 April 202
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 30 April 2021 (English): Fortify Prayers and Repentance with Durood
58:56
Friday Sermon 30 April 2021 (English): Fortify Pra
Alislam Khutba Archive
Tamil Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Tamil Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Swahili Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصره الله تعالى - في30/04/2021م
58:56
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصر
Alislam Khutba Archive