Fjalimi i xhumas 04-11-2016: Xhamia e re në Regina të Kanadasë dhe sakrificat financiare

Tags

2016-11-04  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i xhumas 06-11-2015: Sakrificat financiare të ahmedianëve për hir të Zotit
56:07
Fjalimi I Xhumas 06-11-2015: Sakrificat Financiare
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 09-11-2018: Sakrificat financiare në Tehrik-e-Xhedid
1:04:50
Fjalimi I Së Xhumasë 09-11-2018: Sakrificat Financ
Alislam Khutba Archive
Xhamia e re në Strasburg dhe përgjegjësitë tona - Fjalimi i së xhumasë 11-10-2019
49:22
Xhamia E Re Në Strasburg Dhe Përgjegjësitë Tona -
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 03-11-2017: Sakrificat financiare të muslimanëve ahmedianë - Tehrik-e-Xhedid
53:45
Fjalimi I Së Xhumasë 03-11-2017: Sakrificat Financ
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 11-11-2016: Viti i 83-të i arkës "Tehrik-e-Xhedid" dhe Sakrificat financiare
1:07:51
Fjalimi I Xhumas 11-11-2016: Viti I 83-Të I Arkës
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 7 May 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
1:01:00
Friday Sermon 7 May 2021 (Urdu): Men Of Excellence
Alislam Khutba Archive
Sindhi Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Sindhi Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
Sermon du vendredi 30-04-2021
58:56
Sermon Du Vendredi 30-04-2021
Alislam Khutba Archive
Malayalam Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Malayalam Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
Indonesian Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Indonesian Translation: Friday Sermon 30 April 202
Alislam Khutba Archive
Tamil Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Tamil Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 30 April 2021 (English): Fortify Prayers and Repentance with Durood
58:56
Friday Sermon 30 April 2021 (English): Fortify Pra
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Swahili Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصره الله تعالى - في30/04/2021م
58:56
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصر
Alislam Khutba Archive
Bulgarian Translation: Friday Sermon 30 April 2021
58:56
Bulgarian Translation: Friday Sermon 30 April 2021
Alislam Khutba Archive