Pandemia e Coronavirusit: Përgjegjësitë dhe detyrat tona - Fjalimi i së xhumasë 10-04-2020

Tags

2020-04-10  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Ramazani dhe përgjegjësitë tona - Fjalimi i së xhumasë 10-05-2019
1:04:10
Ramazani Dhe Përgjegjësitë Tona - Fjalimi I Së Xhu
Alislam Khutba Archive
Xhamia e re në Strasburg dhe përgjegjësitë tona - Fjalimi i së xhumasë 11-10-2019
49:22
Xhamia E Re Në Strasburg Dhe Përgjegjësitë Tona -
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 21-07-2017: Xhelsa Salana e Anglisë 2017 dhe përgjegjësitë tona
50:40
Fjalimi I Së Xhumasë 21-07-2017: Xhelsa Salana E A
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 28-07-2017: Xhelsa Salana e Anglisë 2017 dhe përgjegjësitë tona
36:35
Fjalimi I Së Xhumasë 28-07-2017: Xhelsa Salana E A
Alislam Khutba Archive
Sakrifica financiare dhe arka e Vakf-e-Xhedidit - Fjalimi i së xhumasë 03-01-2020
1:05:54
Sakrifica Financiare Dhe Arka E Vakf-E-Xhedidit -
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 11 September 2020 (Urdu): Men of Excellence
1:04:41
Friday Sermon 11 September 2020 (Urdu): Men Of Exc
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 4 September 2020 (Urdu): Men of Excellence
53:33
Friday Sermon 4 September 2020 (Urdu): Men Of Exce
Alislam Khutba Archive
Sermón del viernes 28-08-2020: El Mesías Prometido y Mahdi: el juez y árbitro justo
1:00:47
Sermón Del Viernes 28-08-2020: El Mesías Prometido
Alislam Khutba Archive
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصره الله تعالى - في28/08/2020م
1:00:47
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصر
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 28 August 2020
1:00:47
Swahili Translation: Friday Sermon 28 August 2020
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 28 August 2020 (English): The Promised Messiah and Mahdi: Hakam and Adl
1:00:47
Friday Sermon 28 August 2020 (English): The Promis
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 28 August 2020 (Urdu): The Promised Messiah and Mahdi : Hakam and Adl
1:00:47
Friday Sermon 28 August 2020 (Urdu): The Promised
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 21 August 2020 (Urdu): Men of Excellence
1:00:31
Friday Sermon 21 August 2020 (Urdu): Men Of Excell
Alislam Khutba Archive
Sa'ab bin Ebi Vekasi r.a., Sahabi i Profetit - Hutbeja 14.08.2020
1:02:59
Sa'ab Bin Ebi Vekasi R.A., Sahabi I Profetit - Hut
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 14 August 2020 (English): Men of Excellence
1:02:59
Friday Sermon 14 August 2020 (English): Men Of Exc
Alislam Khutba Archive