Fjalimi i xhumas 05-08-2016: Mikpritja dhe përgatitjet e Xhelsa Salanës Britanisë së Madhe, 2016

Tags

2016-08-05  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i xhumas 19-08-2016: Analizë e Xhelsa Salanës së Anglisë, 2016
47:16
Fjalimi I Xhumas 19-08-2016: Analizë E Xhelsa Sala
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 10-08-2018: Përshtypje rreth Xhelsa Salanës së Anglisë, 2018
1:00:09
Fjalimi I Së Xhumasë 10-08-2018: Përshtypje Rreth
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 12-08-2016: Xhelsa Salana e Anglisë, 2016
43:11
Fjalimi I Xhumas 12-08-2016: Xhelsa Salana E Angli
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 23-08-2013: Mikpritja dhe Xhalsa Salana e Anglisë, 2013
54:56
Fjalimi I Xhumas 23-08-2013: Mikpritja Dhe Xhalsa
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 01-01-2016: Viti 2016 dhe përgjegjësitë tona
1:00:14
Fjalimi I Xhumas 01-01-2016: Viti 2016 Dhe Përgjeg
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصره الله تعالى - في19/02/2021م
1:05:44
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصر
Alislam Khutba Archive
Tamil Translation: Friday Sermon 19 February 2021
1:05:44
Tamil Translation: Friday Sermon 19 February 2021
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 19 February 2021 (English): Musleh Maud: The Prophecy and The Man
1:05:44
Friday Sermon 19 February 2021 (English): Musleh M
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 19 February 2021
1:05:44
Swahili Translation: Friday Sermon 19 February 202
Alislam Khutba Archive
Malayalam Translation: Friday Sermon 19 February 2021
1:05:44
Malayalam Translation: Friday Sermon 19 February 2
Alislam Khutba Archive
Cuma Hutbesi 19-02-2021
1:05:44
Cuma Hutbesi 19-02-2021
Alislam Khutba Archive
Indonesian Translation: Friday Sermon 19 February 2021
1:05:44
Indonesian Translation: Friday Sermon 19 February
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 19 February 2021 (Urdu): Musleh Maud:The Prophecy and The Man
1:05:44
Friday Sermon 19 February 2021 (Urdu): Musleh Maud
Alislam Khutba Archive
Malayalam Translation: Friday Sermon 12 February 2021
1:07:03
Malayalam Translation: Friday Sermon 12 February 2
Alislam Khutba Archive
Sindhi Translation: Friday Sermon 12 February 2021
1:07:03
Sindhi Translation: Friday Sermon 12 February 2021
Alislam Khutba Archive