Fjalimi i xhumas 11-11-2016: Viti i 83-të i arkës "Tehrik-e-Xhedid" dhe Sakrificat financiare

Tags

2016-11-11  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

http://www.alislam.al Përkthim në shqip i fjalimit të xhumasë së mbajtur nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar (Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia), më 11.11.2016 në xhaminë Nur, Calgary të Kanadasë