Fjalimi i xhumas 01-06-2012 - Përmbushni detyrimet që keni ndaj njerëzimit

Tags

2012-06-01  Friday Sermon  Khutba Juma  Albanian  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i xhumas 06-05-2016: Falënderimi i vërtetë ndaj Zotit
1:00:48
Fjalimi I Xhumas 06-05-2016: Falënderimi I Vërtetë
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 10-06-2016: Ramazani, reforma dhe takva (druajtja ndaj Zotit)
1:03:08
Fjalimi I Xhumas 10-06-2016: Ramazani, Reforma Dhe
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 16-01-2015: Thelbi i dërgimit të salavateve ndaj Pejgamberit s.a.
1:02:30
Fjalimi I Xhumas 16-01-2015: Thelbi I Dërgimit Të
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 14-09-2012 - Falënderimi ndaj Zotit, mjet për të fituar bekime
49:03
Fjalimi I Xhumas 14-09-2012 - Falënderimi Ndaj Zot
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 17-08-2012 - Bindja ndaj të Dërguarit të Allahut s.a.v.s
1:07:08
Fjalimi I Xhumas 17-08-2012 - Bindja Ndaj Të Dërgu
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 22 January 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Uthman Ibn Affan (ra)
1:04:52
Friday Sermon 22 January 2021 (Urdu): Men Of Excel
Alislam Khutba Archive
Cuma Hutbesi 15-01-2021
56:55
Cuma Hutbesi 15-01-2021
Alislam Khutba Archive
Pashto Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Pashto Translation: Friday Sermon 15 January 2021
Alislam Khutba Archive
Bulgarian Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Bulgarian Translation: Friday Sermon 15 January 20
Alislam Khutba Archive
Tamil Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Tamil Translation: Friday Sermon 15 January 2021
Alislam Khutba Archive
Malayalam Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Malayalam Translation: Friday Sermon 15 January 20
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Swahili Translation: Friday Sermon 15 January 2021
Alislam Khutba Archive
Sermon du vendredi 15-01-2021: Ali Bin Abi Talib, éminent compagnon du Saint Prophète (s.a.w.)
56:55
Sermon Du Vendredi 15-01-2021: Ali Bin Abi Talib,
Alislam Khutba Archive
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (15-01-2021)
56:55
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (15-01-2021
Alislam Khutba Archive