Fjalimi i xhumas 08.06.2012 - Turneu i suksesshëm i Holandës dhe Gjermanisë

Tags

2012-06-08  Friday Sermon  Khutba Juma  Urdu  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i së xhumasë 28-04-2017: Turneu i Gjermanisë dhe përhapja e Islamit të vërtetë
55:50
Fjalimi I Së Xhumasë 28-04-2017: Turneu I Gjermani
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 21-12-2012 - Turne i bekuar dhe i suksesshëm i Evropës - Islam Ahmadiyya
52:29
Fjalimi I Xhumas 21-12-2012 - Turne I Bekuar Dhe I
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 31-05-2013: Tregoji bekimet e Zotit" - Turneu i ShBA-ve dhe Kanadasë
1:09:57
Fjalimi I Xhumas 31-05-2013: Tregoji Bekimet E Zot
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 12-06-2015: Xhelsa Salana e Gjermanisë 2015 : Shprehni dhuntitë e Allahut
50:30
Fjalimi I Xhumas 12-06-2015: Xhelsa Salana E Gjerm
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 05-08-2016: Mikpritja dhe përgatitjet e Xhelsa Salanës Britanisë së Madhe, 2016
45:05
Fjalimi I Xhumas 05-08-2016: Mikpritja Dhe Përgati
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 15 January 2021 (English): Men of Excellence: Hazrat Ali (ra)
56:55
Friday Sermon 15 January 2021 (English): Men Of Ex
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 15 January 2021 (Urdu): Men of Excellence: Hazrat Ali (ra)
56:56
Friday Sermon 15 January 2021 (Urdu): Men Of Excel
Alislam Khutba Archive
Cuma Hutbesi 08-01-2021
1:04:21
Cuma Hutbesi 08-01-2021
Alislam Khutba Archive
Bulgarian Translation: Friday Sermon 8 January 2021
1:04:21
Bulgarian Translation: Friday Sermon 8 January 202
Alislam Khutba Archive
Sindhi Translation: Friday Sermon 8 January 2021
1:04:21
Sindhi Translation: Friday Sermon 8 January 2021
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 8 January 2021
1:04:21
Swahili Translation: Friday Sermon 8 January 2021
Alislam Khutba Archive
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصره الله تعالى - في08/01/2021م
1:04:21
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصر
Alislam Khutba Archive
Malayalam Translation: Friday Sermon 8 January 2021
1:04:21
Malayalam Translation: Friday Sermon 8 January 202
Alislam Khutba Archive
Tamil Translation: Friday Sermon 8 January 2021
1:04:21
Tamil Translation: Friday Sermon 8 January 2021
Alislam Khutba Archive