Fjalimi i xhumas 07-04-2017: Persekutimi i ahmedianëve: një shenjë e vërtetësisë së Xhematit

Tags

2017-04-07  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i së xhumasë 15-09-2017: Shenjat e vërtetësisë së Xhematit Musliman Ahmedia
50:48
Fjalimi I Së Xhumasë 15-09-2017: Shenjat E Vërtetë
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 17-03-2017: Ekstremizmi dhe persekutimi ndaj ahmedianëve
55:23
Fjalimi I Xhumas 17-03-2017: Ekstremizmi Dhe Perse
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 17-05-2013: Ndërtimi i xhamive - një prioritet i ahmedianëve
54:13
Fjalimi I Xhumas 17-05-2013: Ndërtimi I Xhamive -
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 07-07-2017: Provat e së vërtetës
51:28
Fjalimi I Së Xhumasë 07-07-2017: Provat E Së Vërte
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 10-03-2017: Detyrat e misionarëve, përgjegjësve dhe anëtarëve të Xhematit
50:47
Fjalimi I Xhumas 10-03-2017: Detyrat E Misionarëve
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 22 January 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Uthman Ibn Affan (ra)
1:04:52
Friday Sermon 22 January 2021 (Urdu): Men Of Excel
Alislam Khutba Archive
Cuma Hutbesi 15-01-2021
56:55
Cuma Hutbesi 15-01-2021
Alislam Khutba Archive
Pashto Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Pashto Translation: Friday Sermon 15 January 2021
Alislam Khutba Archive
Bulgarian Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Bulgarian Translation: Friday Sermon 15 January 20
Alislam Khutba Archive
Tamil Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Tamil Translation: Friday Sermon 15 January 2021
Alislam Khutba Archive
Malayalam Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Malayalam Translation: Friday Sermon 15 January 20
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 15 January 2021
56:55
Swahili Translation: Friday Sermon 15 January 2021
Alislam Khutba Archive
Sermon du vendredi 15-01-2021: Ali Bin Abi Talib, éminent compagnon du Saint Prophète (s.a.w.)
56:55
Sermon Du Vendredi 15-01-2021: Ali Bin Abi Talib,
Alislam Khutba Archive
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (15-01-2021)
56:55
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (15-01-2021
Alislam Khutba Archive