Sakrifica financiare dhe arka e Vakf-e-Xhedidit - Fjalimi i së xhumasë 03-01-2020

Tags

2020-01-03  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i së xhumasë 04.01.2019: Sakrifica financiare dhe arka e Vakf-e-Xhedidit
1:00:55
Fjalimi I Së Xhumasë 04.01.2019: Sakrifica Financi
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 05-01-2018: Sakrifica financiare dhe arka e Vakf-e-Xhedidit
54:08
Fjalimi I Së Xhumasë 05-01-2018: Sakrifica Financi
Alislam Khutba Archive
Sakrifica financiare në rrugë të Zotit - Fjalimi i së xhumasë 08-11-2019
1:04:00
Sakrifica Financiare Në Rrugë Të Zotit - Fjalimi I
Alislam Khutba Archive
Pandemia e Coronavirusit: Përgjegjësitë dhe detyrat tona - Fjalimi i së xhumasë 10-04-2020
47:57
Pandemia E Coronavirusit: Përgjegjësitë Dhe Detyra
Alislam Khutba Archive
Jeta e Abdullah ibn Revahas r.a. - Fjalimi i së xhumasë 24-01-2020
49:36
Jeta E Abdullah Ibn Revahas R.A. - Fjalimi I Së Xh
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 20 November 2020 (Urdu): Men of Excellence ; Awf bin Afraa (ra) ...
56:32
Friday Sermon 20 November 2020 (Urdu): Men Of Exce
Alislam Khutba Archive
Sermon du vendredi 13-11-2020: Deux illustres compagnons de Badr
57:10
Sermon Du Vendredi 13-11-2020: Deux Illustres Comp
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 13 November 2020
57:10
Swahili Translation: Friday Sermon 13 November 202
Alislam Khutba Archive
Sindhi Translation: Friday Sermon 13 November 2020
57:10
Sindhi Translation: Friday Sermon 13 November 2020
Alislam Khutba Archive
Persian Translation: Friday Sermon 13 November 2020
57:10
Persian Translation: Friday Sermon 13 November 202
Alislam Khutba Archive
Pashto Translation: Friday Sermon 13 November 2020
57:10
Pashto Translation: Friday Sermon 13 November 2020
Alislam Khutba Archive
Japanese Translation: Friday Sermon 13 November 2020
57:10
Japanese Translation: Friday Sermon 13 November 20
Alislam Khutba Archive
Sermón del viernes 13-11-2020: Los Compañeros (Sahaba) del Profeta Muhammad (sa)
57:10
Sermón Del Viernes 13-11-2020: Los Compañeros (Sah
Alislam Khutba Archive
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (13-11-2020)
57:10
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (13-11-2020
Alislam Khutba Archive