Fjalimi i xhumas 25-12-2015: Xhalsa Salana e Kadianit, 2015

Tags

2015-12-25  Friday Sermon  Khutba Juma  Albanian  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i xhumas 12-06-2015: Xhelsa Salana e Gjermanisë 2015 : Shprehni dhuntitë e Allahut
50:30
Fjalimi I Xhumas 12-06-2015: Xhelsa Salana E Gjerm
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 25-09-2015: Duke qenë i qëndrueshëm në adhurimin e Allahut
14:06
Fjalimi I Xhumas 25-09-2015: Duke Qenë I Qëndruesh
Alislam Khutba Archive
Sermon du vendredi 25-12-2015: La Jalsa Salana de Qadian
1:01:25
Sermon Du Vendredi 25-12-2015: La Jalsa Salana De
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 23-08-2013: Mikpritja dhe Xhalsa Salana e Anglisë, 2013
54:56
Fjalimi I Xhumas 23-08-2013: Mikpritja Dhe Xhalsa
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 29-06-2012 - Arritja e takuas është qëllimi i Xhalsa Salanës
46:01
Fjalimi I Xhumas 29-06-2012 - Arritja E Takuas Ësh
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 30 October 2020 (Urdu): Men of Excellence: Muaz ibn Jabal (ra)
57:29
Friday Sermon 30 October 2020 (Urdu): Men Of Excel
Alislam Khutba Archive
Cuma Hutbesi 23-10-2020
59:23
Cuma Hutbesi 23-10-2020
Alislam Khutba Archive
Tamil Translation: Friday Sermon 23 October 2020
59:23
Tamil Translation: Friday Sermon 23 October 2020
Alislam Khutba Archive
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (23-10-2020)
59:23
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (23-10-2020
Alislam Khutba Archive
Persian Translation: Friday Sermon 23 October 2020
59:23
Persian Translation: Friday Sermon 23 October 2020
Alislam Khutba Archive
Bangla Translation: Friday Sermon 23 October 2020
59:23
Bangla Translation: Friday Sermon 23 October 2020
Alislam Khutba Archive
Bulgarian Translation: Friday Sermon 23 October 2020
59:23
Bulgarian Translation: Friday Sermon 23 October 20
Alislam Khutba Archive
Japanese Translation: Friday Sermon 23 October 2020
59:23
Japanese Translation: Friday Sermon 23 October 202
Alislam Khutba Archive
Sermón del viernes 23-10-2020: Los Compañeros (Sahaba) del Profeta Muhammad (sa)
59:23
Sermón Del Viernes 23-10-2020: Los Compañeros (Sah
Alislam Khutba Archive
Pashto Translation: Friday Sermon 23 October 2020
59:23
Pashto Translation: Friday Sermon 23 October 2020
Alislam Khutba Archive