Fjalimi i xhumas 23-12-2016: Durim dhe lutje përballë persekutimit të ahmedianëve

Tags

2016-12-23  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

http://www.alislam.al Përkthim në shqip i fjalimit të xhumasë së mbajtur nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar (Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia), më 23.12.2016