Fjalimi i xhumas 04-11-2016: Xhamia e re në Regina të Kanadasë dhe sakrificat financiare

Tags

2016-11-04  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

http://www.alislam.al Përkthim në shqip i fjalimit të xhumasë së mbajtur nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar (Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia), më 04.11.2016 në xhaminë Mahmud, Regina të Kanadasë